tisdag 31 januari 2012

Vår inne, vinter ute!


Hej på er alla!

Nu var det ett tag sedan...... jag har åkt på en liten ( men jobbig )
förkylning, så jag har inte riktigt kännt mig på G.
Angående mitt förra inlägg så har jag fått en hel del tips om
att göra en blogg-butik. särskilt då av gulliga Gerda. Tack snälla du,
jag ska ta mig en riktig funderare på det. Så länge tänkte jag lägga in en
liten ruta i högerkanten, som länkar till inlägget om försäljning .
Om jag nu får till det, vet inte riktigt hur man gör.....
Men det märker ni, om det funkar alltså. Nog babblat om det nu!
Kolla in mina fina Körsbärsblommor!!!!Skön kontrast mellan inne och ute ...I Lördags ( innan förkylningen bröt ut på riktigt... ) var vi till
Vimmerby, som ligger ca 6 mil härifrån.


Vi åkte till Erikshjälpens loppis där. Vilken var smockfull
med folk och prylar! Då fyndade jag denna urgulliga lilla
kaffe-kvarn ( för det är det väl? ).
Sedan hittade jag också två underbara kuddfodral,
tror att de är sydda i gamla madrass- tyg.Jag tycker att de passar så bra ihop med pläden jag precis
beställt från H&M.


Har en liten ide´om att när vi äntligen har "fått ändan ur"
och målat om i vardagsrummet, så kanske man skulle ha lite
blå detaljer där. Vad tror ni om det?
Ja, vi får se ....
nej! nu måste jag gå och snyta mig ....
På återseende alla " besläktade själar" där ute!
( ja, jag har kollat på hela Anne på Grönkulla- serien i Söndags .... )

KRAM SOFIA

17 kommentarer:

idémakeriet sa...

Du är go du, vi är väl här i världen för att hjälpa varandra.
Men gud vilka underbara körsbärsblommor du har där och så fint du har arrangerat det hela med bricka, kanna och den nya kvarnen, mmm säger jag bara.
Har det så skönt där inne med näsduk och allt.
Kram Gerda

Levindas Värld sa...

Ja nu är influensatiderna här - var och varannan snorar, hostar eller är hemma och är ännu krassligare... Hoppas du kryar på dig snart :-)

Åååh nämen vilken otroligt söt kaffekvarn, jag älskar färgen!! Sådär härligt gammelrosa, pastellig och härlig :-)

Gillar kuddfodralen också, med volangen på sidan.

Må så gott!

Isas Trädgård sa...

Hej Sofia !
Vilka fynd du gjort !! Kudden är jättefin och passar verkligen i den slitna stolen !

Ett litet tips till din bloggförsäljning kan vara att lägga upp en extra sida på bloggen med sånt som är till försäljning just nu. Då kan du gå in och ändra efterhand och den är alltid aktuell och lätt att hitta ! Ett litet tips bara tills du kommer igång med bloggshopen !

Ha det så gott och krya på dig !
Kram/Isa

Vita Paradiset sa...

Hej vännen!
Kan tro att vi smittat varandra men nu var det ju ett tag sedan vi sågs så det kan ju inte vara möjligt! Jag ringde dig idag men du svarade inte, kanske låg och sov?! Fin, fina fynd, jag ska kolla in det stället någon gång! Pläden vill jag ha till Hampus rum. blåa detaljer är fint fast själv tröttnar jag så fort men det är fint till sommaren. Min mamma har nu fått alla mina blåa ting som jag samlade på mig du vet. Skulle ju haft dem i gästhuset i vårt förra hem. Nu kliar det i fingrarna på mig att fixa iordning ute på vår STORA glasaltan mot poolen. Jag ska göra ett utekök där och försöka mig på lite pastellfärger kanske. Vill ha vår nu!!!! Gärna varmt också :-) Visst är det härligt att i alla fall plocka in lite kvistar!
Kram kram maria, krya på dig!

Ann-Sofi sa...

Gud så trevligt att pålocka in lite vår, det behöver vi nu när det ska komma mängder med snö! Kul att du fyndat i Vimmerby, jag är född och uppvuxen där men bor nui Hultsfred. Det var en jättesöt kaffekvarn! Ha en fin vecka:)
/ Ann-Sofi Matsafari

Tinis vita hem sa...

Vilken fin kaffekvarn du hittade, jättesöt!
Ljuvligt med körsbärsblommor i kallaste vintern :)
Ha en fin kväll,
kram Tini

trädgårdsdrömmar sa...

Fin kaffekvarn du hittade.Min mor hade en liknande.Grön och vit om jag inte minns fel.Den fick jag mala kaffet i när jag var barn.Nu blev jag sugen på att gå ut i trädgården och klippa ett par körsbärsgrenar och sätta i en kanna.Så fint.Kram.

Här är gudagott att vara ! sa...

Men prosit också !
Usch för alla dessa förkylningar som däckar folk till höger och vänster ! - Betydligt trevligare var det att se dina körsbärsblommor...Man känner hur vårabstinensen kommer krypande !
Och vilka fina Vimmerbyfynd ! Både kaffekvarnen och kuddarna var ju urgulliga !
Sen måste jag berömma dej för din kreativa och konsnärliga ådra !
- Så fina saker du har gjort...du är så himla påhittig !
Krya på dej nu och ha det gott !
Kram Anneli ♥

samson sa...

vilka fina fynd du gjorde i min gamal hem stad
ha det så gott
maggan

Änglarnas hus sa...

Såå fina fynd du fick med dig ehm!! Älskar kuddfodralen och tycker att din idé om ett blått vardagsrum låter toppen!!

Kramis sanne

Petra / Popetotrora sa...

Wow, så himla fint med kärsbärskvistarna! Härligt att smygstarta våren lite.

Och kaffekvarnen var då ett riktigt kap. Hur söt som helst!

LissasVita sa...

Körsbärsblom....de varslar om vår....vackert....och den lilla kaffekvarnen..ljuvlig...Kramen Lisbeth

Anna sa...

Åh, så fint! Lite vårkänslor mitt i vintern!
Kaffekvarnen var ju helt bedårande!!
Jag tycker nog du ska svänga förbi min blogg också!
Kram Anna

Njut Av Livets Goda Ting sa...

Hej Svejs.
Vilka fina fynd du har gjort :)
Verkligen vackra färgen, den blå lite dova är så fin till linne :)
Hoppas du får en härlig dag
Kram kram
Jessica

Vi i Villa Ville kulla sa...

Men va kul med en bloggshop!!Har lite idee´r på ngt sånt jag med!!!Men vem är Gerda....
Trist med influensa hoppas du mår bättre idag!!!Älskar din rosa kvarn!!!
Kramar Lotta
Krya på dej fina du!!!

Fiffiga Systrar sa...

Å vad härligt med körsbärsblom i kalaste vintern! Låter jättefint med blå detaljer tycker vi! Vi önskar dig en riktigt skön kväll! Krya på dig! kram emelie och elin

Norr om Köpenhamn sa...

Så underbart med körsbärsblom!! Man skulle kanske ta in lite grenar :o)
Jo, vi har snackat om det här med nätbutik också. Jag har bara hört från andra att det är ett jättejobb med alla paket som ska skickas. Och mitt problem blir nog att skicka över det till Sverige, för det är nog där jag i så fall skulle få flest kunder. Men värt att prova! Jag tänkte starta med att ta foto på saker i butiken och visa på blogg/hemsida, så kan folk reservera och komma o hämta själv om de bor i närheten.
Det känns så otroligt spännande! Jag är inne i en jättepysslig period nu och restaurerar möbler, målar, syr, o tillverkar lite saker till butiken som jag länge funderat på :o) Nu ska det bara bli några grader varmare, så att vi kan stå där ute o jobba. Väggarna ska kläs in i trä, innertaket ska göras och golvet ska läggas. SEN är det det roliga kvar; att inreda ;o)))

Hoppas att du får igång din nätbutik också :o) Du gör superfina saker!! Hade varit så skoj att se din butik 'live'. Kanske en dag :o)

Ha en mysig helg!
Kramen
Ulrika