måndag 7 november 2011

Mossiga strutar


Hejsan på er, här kommer ett litet snabb-inlägg.
Ni förstår, jag har fullt upp. På Torsdag kommer  journalisten som ska göra ett jul-reportage här.
Så här pyntas och pysslas det för fullt......... Det blir ju så när man fixar det mesta av pyntet själv, både till butiken och till oss. 


Här är i alla fall  mina hönsnät-strutar som jag har gjort i några år nu........
De går att fylla med vad man vill, nu blev det mossa och små krukor med taklök.


Taklök som är van att växa utomhus, går offtast bra att övervintra i krukor ute. Men det är klart, det beror ju på hur kallt det blir......................


Ja ha, det var allt för i dag, eller nästan allt. Vill passa på att berätta att jag nu har  valt ett datum när min Jul- försäljning ska börja......... Det blir Lördagen den 19:de November, sedan fortsätter jag varje helg (undantag för den 3:de dec) fram till jul.
I år hoppas jag innerligt att vädret kan hålla sig milt, så att folk vågar sig hit........ Jag vill inte ha snöstorm, som förra året!
Nej, nu får jag fortsätta jobba!!!!!!
KRAMIS SOFIA

8 kommentarer:

Tinis vita hem sa...

Ljuvliga strutar! Tack för idéen, måste nog pröva göra en sådan något tag :)
Lycka till med julförsäljningen!
kram Tini

Änglarnas hus sa...

Vilken ljuvlig idé!! Mosstrutar i hönsnät..Du har gjort dem så fina..och som sagt taklöken har även jag lyckats få att överleva ute!!

Ha det gott och lycka till med julreportaget!!

Kramis Sanne

Levindas Värld sa...

Verkligen underbart arrangemang! Så kreativ och påhittig du verkar vara! Väldigt gröna fingrar ser jag iaf att du har...hihi! Ljuvligt att kika in här med jämna mellanrum :-)

Må så gott!

Vintage House sa...

hej
Vad kul för dig :)
härligt fina strutar...
tack söta för dina ord!
kram
sandra

Levindas Värld sa...

Hej igen!

Jag har rätt nyligen hittat till din blogg och gillar den redan väldigt mycket :-)

Jasså du har bott i Gävlekrokarna, va kul att du känner till Valbos shopping...hihi!

Är du här någonting numera?

Må så gott!

Zinkhjärtat ♥ sa...

Ååh så vackra strutar du har gjort!
Stor Kram Annelie ♥

Anna sa...

Så FIIINA!! Du är bland de pyssligaste jag vet!:)
Kram Anna

melania macron sa...

Jag vill dela mitt underbara vittnesbörd om hur jag fick tillbaka min man till mitt liv, jag vill berätta för människorna i världen att det finns ett riktigt stavspel på nätet och är kraftfullt och äkta. Hans namn är Baba Wale Wiseman, han hjälpte mig nyligen för att återförena min relation med min man som dumpade mig, När jag kontaktade Wiseman kastade han en kärleksförtrollning för mig och min man som sa att han inte har något att göra med mig igen ringde mig och började tigga mig. För alla som läser den här artikeln och behöver all hjälp Wiseman kan också erbjuda alla typer av hjälp som återförening av äktenskap och förhållande, botning av alla typer av sjukdomar, domstolssak, graviditet stavning, vi är nu mycket nöjda med oss ​​själv. Wiseman får honom att inse hur mycket vi älskar och behöver varandra. Den här mannen är på riktigt och bra. Han kan också hjälpa dig att fixa ditt trasiga förhållande. Jag hade min man tillbaka! Det var som ett mirakel! Ingen äktenskapsrådgivning och vi klarar oss väldigt bra i vårt kärleksliv.Kontakta denna fantastiska man om du har problem med en varaktig lösning
via e-post: babaidadawiseman01@gmail.com
WhatsApp: +2348136951551
Viber: +2348136951551