lördag 8 oktober 2011

Att göra med konservburkar


TREVLIG LÖRDAG PÅ ER ALLA! Här har vi ett underbart höstväder.Lite kyligt ,men sol och klarblå himmel. Alltså borde jag vara ute i stället för att sitta här. Men det är ju så roligt att göra blogginlägg.......Dagens handlar ,som ni ser om konservburkar.Fick ide´n i början av sommaren att måla på burkarna mycket färg och sedan slipa. Sedan kan man ju piffa till dem som man vill. Jag har satt på fina bilder och snören eller spets. Tycker att det blev ganska gulligt. Vad tycker ni?


Lycklig blev jag också när jag fick tag i riktigt stora burkar.De går att använda som blomkrukor eller kanske att ha bestick i. De små är fina som penn-mugg eller bara stå på en hylla som de är.


Liknande burkar finns att köpa i min bod, eller så kan du pyssla ihop några själv......Nej, nu lockar höstvädret....STORA kramar / Sofia

2 kommentarer:

Marie - Systrarna sa...

Måste prova om jag kan kommentera nu....
Yes, det verkar funka! Tricket var tydligen att gå in här: www.blogger.com och logga in först.

Ville bara säga att jag håller med dig kära syster om att burkarna är bra att ha - och fina. Perfekta bl a till förvaring i badrummet.

Anna sa...

Det var Vita Magasinet som bloggade om att du börjat blogga!:)
Jag bloggade precis om vykorten, de kommer om c:a 2 veckor! Och det blir även små kort och en minivariant!
Jag tycker dina burkar är superfina!!
Kram Anna