fredag 7 oktober 2011

Tacktal och rödlök


JAG HAR FÅTT KOMMENTARER!!!!!  TACK snälla ni för att ni ville kika in här. Det värmer mitt hjärta. Som ni säkert förstår så är det här en blogg under uppbyggnad. Men alla är vi barn i början.....Särskilt då jag som för ett år sedan inte hade någon dator ( och inte visste hur man använde någon heller ). Så ni kanske förstår att det här med att ha en blogg känns helt overkligt. Tack ännu en gång för all uppmuntran (och tack Maria och Marie för att ni hjälper mig ) .

Nu till något helt annat....Lök! Jo, det är så här att jag tycker att lök är en underskattad dekoration. Särskilt så här på hösten är det fint att lägga lök i krukor, eller sätta i en krans, eller helt enkelt bara lägga dem på ett fat .


Här har jag en korg med Murgröna , Kuddmossa, Vitmossa och rödlök. Jaha, det var allt från mig just nu......Ha´det så bra i dag. Kram Sofia

2 kommentarer:

LissenTo sa...

Vet hur det är, det var bara några år sedan jag började använda datorn. Jättekul.

Man lär sig något hela tiden.

Ha en fin helg. // Lissen

Anna sa...

Men se där ja!! En egen blogg! Vad kul!
Det var verkligen roligt att få träffa dig och se din fina lilla verksamhet! Du är fantastiskt kreativ och jag önskar dig all lycka med både försäljning och blogg!
Kram Anna