fredag 14 oktober 2011

Ljung-fint


Hej, visst är det härligt med ljung så här års? Jag köper offtast vit, men här vill jag slå ett slag för den lila också. Fick tag i mini- ljung härom dagen, som sedan fick varsin kruka av tårtpapper. Visst blev det gulligt?


Här har jag gjort en liten höstbukett av ljung, kärleksört, lavendel och några lammöron.
Den går ju bra att torka också. Fin att lägga på en hylla eller hänga någonstans......


Och så naturligtvis en krans och några små hjärtan.


Ja ha, det var allt för idag. Hoppas att ni alla får en trevlig helg.....Själv är jag trött redan innan helgen, för vi( jag)  håller på med ett om-möblerings projekt......Det började med en gammal köpmansdisk som jag inte kunde motstå(vem kan det ?). Ja, vi har ju inte så stort hus och så vill man inte slänga ut något annat fint....Ja, ni förstår säkert själva. Fortsättning följer alltså, jag ska ta bilder och visa vid ett senare tillfälle.
KRAM SOFIA

2 kommentarer:

Cajsas Faster sa...

Hej, har kikat in! Så fint det är med ljung! Du har mycket vackert att titta på här:)
Och inte så långt från mej heller.

Ha en skön dag// Marie

Marie - Systrarna sa...

Tack kära syster för din kommentar! Tänk att få såna av dig, det var ju på tiden. :D
NEJ du, här kläms inget fast i vollangerna... Aj aj aj..
OM vi hade närmare, skulle jag handla ljung av dig, då får man ju det lilla extra som fint inslaget och pysslat.
Kram på ´re och ha en fina vecka, vi hörs säkert.