måndag 17 oktober 2011

Kastanjekrans och köpmansdisk


Hejsan, hoppas ni alla har haft en härlig helg. Vill först bara visa en krans som jag knåpade ihop härom dagen. Lite svårt bara att få dit kastanjerna. Först fick jag spika hål i dom, för att få fast en liten pinne, som jag sedan tryckte in i kransen med en klutt lim på. Mycket pill, men det blev hållbart, och fint tycker jag.Nu över till något jag lovade visa i förra inlägget.... Min köpmansdisk!Efter mycket om och men, så hamnade den i hallen. Vilket resulterade i att skänken som stog där innan fick flytta in i vardagsrummet. Vilket resulterade i att byrån som stog där, numera också står i hallen..... Först hade jag tänkt att byrån skulle vara i köket, men efter att ha flyttat en bokhylla där och sedan släpat dit byrån, insåg jag att den verkligen inte passade där. Puh! Hänger ni med? Till slut så fick i alla fall grannen bokhyllan och ett litet halvmåne-bord fick dess plats. Alla ni som har små hus vet säkert hur bökigt det kan vara..........Alla i familjen gillar i alla fall vår nya köpmansdisk. Mycket bra förvaring i hallen, de är ju aldrig fel.


Ha´de så bra, vi ses snart igen. KRAM SOFIA

9 kommentarer:

Vintage House sa...

Hej
Kul att du tittade in hos mig och vilken vacker krans.
Köpmansdisken är kanon tänk att ha en i hallen hade varit toppen får dock inte plats är ägare till 3 st men igen kan vara i hallen...
kram
sandra

Jenny sa...

Hej Sofia!
Hittade hit via Vintage House, vilken trevlig blogg du har!
Vilken lycka att hitta en köpmansdisk, den är verkligen jättefin! kransen oxå:)

Tack för titten!

kram Jenny

Marie - Systrarna sa...

Å så fin köpmansdisk! Det blev ju väldigt bra. Hängde inte riktigt med i beskrivningen av hur de andra möblerna flyttat runt - men du får väl visa vid tillfälle!
Jag har roat mig med att möblera om lite i köket. Har kommit på att vi ska ha en vintermöblering - så man kan njuta av värmen från kaminen. Får se om jag hinner fota nån dag och visa på Systrarna.

Norr om Köpenhamn sa...

Hej Sofia
Tack för din söta kommentar hos mig och tack för kransinspirationen :o) Jättefina kransar!!
Vilken mysig blogg du har du med och spännande med din butik. Jag o min man håller just nu på att bygga upp vår vintage-butik, men med hantverkare tar det tid ;o)))Men det är väldigt spännnade!!

Ha en mysig kväll!
Kram
Ulrika

Cajsas Faster sa...

Jag ska snart också göra en rockard i mitt hus, måste bara samla kraft och tänka ut vart allt ska ta vägen:)

Snygg krans!

Ha det fint i höstregnet;)

Marie

Fru Vintage sa...

Hej Sofia! Va KUL att du också bloggar nu! Helt rätt;) Jag har ett uttalat köpmandiskberoende. ÄLSKAR dessa skapelser! Så gratulerar till din fina! Kram Mallen

Änglarnas hus sa...

Hallojsan Sofia!!

Då jag också har begränsat med utrymme känner jag verkligen igen mig i din beskrivning! Gillar man att loppa, som jag måste en sak ut om en skall in!! Försörjer mången granne med prylar här..hihi..

MEN vilken pjäs du har hittat då!! Såå fin! Och som du skriver..massor av utrymme för förvaring!!

Ha det gott!! Kram ifrån Sanne

Sara Nelander sa...

så snyyyyyygg! Helt otroligt så bra du är på att hitta snygga grejer..! passar ju jättebra! å jag tycker mig se en skymt av den som stod där innan.. den passar ju utmärkt där ju! kram

Edward Sanchez sa...

En bra idé att använda kastanjer som dekoration för festliga kransar! Jag stannade nyligen till på NewCasinoSE's kontor och såg dem i en liknande färgsättning, men de använde butiksköpta, men du har också handgjorda! Bara super!