fredag 2 december 2011

Jul i växthuset


Trevlig Fredag på er!
För några dagar sedan fick jag för mig att "jul-pimpa" växthuset. Sååååå roligt det var!!! Men det är klart att det hade blivit ännu juligare med lite pudersnö......... Men ni får hålla till godo i alla fall.....


Julröda äpplen......Jul i lillfönstret....
Änglavingars sus.....
små snöiga plantor.... ( snö på burk då alltså)


Det var det hela..... och med det så önskar jag er alla en trevlig helg och 2:a Advent!!
Vill också påminna om min julföräljning i helgen......
Lördag är det stängt, men på Söndag så Jul-mysar vi på igen!
Alla är så klart verkligen VÄLKOMNA!

Jul-kramar SOFIA
                                      påminner också om min tävling..... kolla längre ner på sidan!

19 kommentarer:

Här är gudagott att vara ! sa...

Hej Sofia !
Jag ramlade in här nyss, och höll på "svimma" när jag såg ditt växthus ;) ! - Så underbart fint och mysigt växthus...jag blir alldeles stum ! - Precis så ser mitt drömväxthus ut..
- Du vet väl att du är lycklig ;) !
- Nu ska jag titta runt här i din blogg, så få se om det blir fler svimningsanfall !
Ha det gott !
Kram Anneli

Tinis vita hem sa...

Så fint du har pyntat i växthuset, jättemysigt :)
Ha en fin helg!
kram Tini

http://pastseasons.blogspot.com sa...

Tycker du lyckas alldeles super med att skapa julstämmning utan snö : )

Lyckans lilla hus sa...

Visst ÄR det skoj?! Jag är bara såå inne på växthuset, så jagtar huset i andra hand ;)... Förra lördagen hade vi gäster i växthuset på glöggmys, och det var bara så underbart härligt! De "tjatade" hela kvällen att det var preciiis som Äntligen Hemma, haha. DET får man väl se som ett bra betyg? // Kram & trevlig helg andra advent

Johanna Stålros sa...

Åhh herregud- blir alldeles salig, du har gjort det sååå himla fint. Önskar dig en fin 2:a advent. Kram Johanna

Vikeskärs hem och ting sa...

Ljuvligt växthus :)
Kram

Vintage House sa...

Hej
så fruktansvärt vackert du har gjort det många härliga detaljer..
Massa mys till dig!
kram
sandra

♥Gabriella ♥Hemma På Dunderbo♥ sa...

så superfina bilder♥
kram

Fru Vintage sa...

Oj va FIIIIIINT! Jag MÅSTE komma ner och titta live snart!! Nu har jag iaf varit hos Marie och hämtat stolarna! Jätte fina! Tänkte fota och lägga upp i min blogg men det är för mörkt nu. Återkommer! Kramkram

Millygarden sa...

Jisses så pimpat växthus.....massor av fina detaljer! Där har du haft att göra..verkligen.

Kram Marina

Tankar från Trädgårdsmästarn; Hillevi sa...

Gusså fint du har det i ditt växthus. Det är ju precis ett sådant underbart växthus som jag skulle vilja ha. Jag har ofta velat fram o tillbaks, nytt eller gammalt, men nu är jag säker! Jag tror det var lillfönstret som avgjorde saken! Eller möjligen värmeljuset i sardinburken:-))

Tack för din medverkan i mitt uprop efter enkal mysiga pysseltips!!

HA det gott, kramkram H.

Marie - Systrarna sa...

Hej syster yster! Här kommer en länk till Görans inspirationskälla på nätet när det gäller surdegsbröd: http://matgeek.se/2011/08/16/vetesurdegsbrod-det-enkla-men-ack-sa-goda/.
Här av dig igen om du undrar något!
T ex kanske du undrar över Hillevissans kommentar här ovan... Det är bara lilla jag som passade på att länka även till din blogg (när jag ändå höll på liksom) från hennes pysseltipssamling... ;-)
Hoppas ni har en mysig andra advent och att det kommer många kunder! Här blir det adventskonserter med glitter och glamour gospelkören! Kram från syrran

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Åh jösses vad fint du gjort!! Där var det julstämning, det behövs ingen snö. Fast jag har också köpt en burk med snö i fall att man vill pudra på något till jul.
Otroligt vackra bilder hos dig.
Kramar
AnnaMaria

Tant Otteskrufv sa...

Fina bilder av en härlig julpimpning. Tack!

Unknown sa...

Sagolikt vackert och mysigt...;)))

Kram/Annelie

P.s Kika in hos mig om du vill.jag har en liten utlottning...;)))

Anna sa...

Såååå fint du gjort i växthuset!! Och vilket fint reportage! Hur kul som helst!!
Kram Anna

Norr om Köpenhamn sa...

Pudersnö eller inte.....ååååååh jag har inga ord!! Förförande vackert, mysigt, inspirerande... ;o) Ditt växthus får gärna flytta hem till min trädgård med en gång. Jag tar det hela med inredning o allt :o)
Det är en lisa för själ o öga att kika in hos dig!!!

Ha bästa dagen!
Kram
Ulrika

Isas Trädgård sa...

Hej Sofia !
Hittade hit tack vare ditt tips hos Hillevissan ... tack för det !!

Din pimpning av växthuset är precis min stil ... gillar rostiga saker som din konservburk omgjord till ljuslykta, den gamla kakburken med granen i, det avskavda röda bordet vid utgången, dina inslanga blommor som får symbolisera snö ! Du har fått till en härlig, avslappnad, kreativ och charmig stämning ! Supermysigt !

Ha det så gott !
Kram/Isa

idémakeriet sa...

Oj, vill flytta in i ditt växthus genast, gud vad mysigt, så härlig rustik och lite romantisk, verkligen toppen.
Ha en mysig ny vecka.
Kramar
Gerda